Pilgrimsvandringer

Dianalund pilgrimsvenner arrangerer pilgrimsvandringer i løbet af året. Her er der tid til fordybelse, andagt, frisk luft og godt fodtøj.

Alle er velkomne til at vandre med på vore ture, tempoet er pilgrimstempo dvs. ca. 4 km. i timen. Påklædning efter vejret, gode sko, medbring evt. siddeunderlag, mad og drikke. Efter vandringerne er der en forfriskning og mulighed for kommentarer til dagens vandring. Vandringerne har et tema, som vi får nye vinkler på undervejs, en del af vandringen kan være i stilhed eller i samtale to og to.


Vi er en del af de lokale kirkers tilbud, kontaktpersoner: Annette tlf. 30123458 og Lene tlf. 27812694. Man kan se fotos fra vandringerne og følge vores aktiviteter på Facebook-siden: Dianalund pilgrimsvenner, eller på Dianalundkirkernes hjemmeside.

Hverdagsvandringer: hver onsdag kl.10 fra Filadelfias kirke, vi holder morgenandagt og vandrer mellem 6-12 km. Vi går lokalt, eller kører sammen ud til andet sted, f.eks. en at egnens søer. Vi holder pause undervejs og spiser vore madpakker. Slutsted Filadelfias kirke.


Hellig tre kongers vandring! Vi mødes den 5/1 kl. 16.00 i Niløse kirke. Vi følger stjernen ud i skumring og mørke, hvor vi deler legenden om den 4. vismand. Vi slutter med suppe i graverhuset i Skellebjerg.


Der er aftentur den 8/5 kl. 17 i Enemærket skov. Husk madpakker. Temaet er: Forår – nyt liv.


Dagtur den 8/6 kl, 10 fra p-pladsen ved Gyldenløves høj, Skjoldenæsvej, Hvalsø. Vi går med Solsangen af Frans af Assisi.


Pax et bonum – fred og alt godt!

 

Kontakt:

Lene Elbirk: 27 81 26 94

Annette Olsen, 23 62 39 72

 

   Pilgrimsvandring