Sommerferie

Dianalund menighedspleje har hvert år mulighed for at sende nogle familier på sommerferie. For at komme i betragtning som sommerferie familie skal man udfylde et ansøgningsskema.

Sommeren 2024

5 Dianalund familier har nu fået besked om, at de er udvalgt til SOMMEREFERIE i Helsingør i uge 27

 

Vi skal bo i Helsingør ferieby, hver familie får et hus, og vi er to rejseledere med på turen. Der arrangeres mange forskellige aktiviteter. Alt fra insektbo til neglelak for teenage pigerne, fra labyrinttur i Gilleleje til løbehjul i Multiparken.

 

Måske en tur på akvariet eller Kronborg, ja gæsterne skal jo også være med i planlægningen. Der vil med garanti blive hygget ved bålet med snobrød og pølser, popcorn og skumfiduser. Ja pandekager med mælkebøtte sirup er nok også en mulighed og så håber vi virkeligt, at vejret tillader os, at gå på stranden en masse gange.

 

Alt er betalt! Transport, entréer, mad, hygge og huse.

Dianalund Menighedspleje har betalt 6500 kr. til Menighedsplejen i Danmark for at få del i alt dette. De fordeler penge fra arbejdsmarkedets feriefond ud til de ansøgende lokale menighedsplejer.  Vi er super glade for at have denne mulighed så tak for hver krone I giver!

 

Rejselederne i år er Elvi Jeppesen og Annette Olsen

Rejselederne